Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη – courier που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.•

Τραπεζική κατάθεση. Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία σας σε μια από τις προτεινόμενες τράπεζες (ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

*Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από τρίτη τράπεζα προς τον οποιοδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς,τα έξοδα και των 2 τραπεζών (τράπεζα αποστολέα-τράπεζα παραλήπτη) θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και κατά την διαδικασία καταχώρισης του εμβάσματος να κάνει την επιλογή στην επιβάρυνση εξόδων την ένδειξη “OUR”.

Οι λογαριασμοί μας είναι οι παρακάτω:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : Αρ. Λογ 6067141342087 ΙΒΑΝ GR01710670006067141342087

Δικαιούχος: ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πιστωτική κάρτα. Γίνονται δεκτές πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτα, γίνονται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και δεν διατρέχεται κανένας κίνδυνος.
* Η παράδοση των παραγγελιών όταν έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Δεν παραδίδονται δηλαδή σε τρίτο πρόσωπο.
EnglishGreek